windpower centre

Windpowercentre.nl

Faciliterings bedrijf voor de industrie
Fryske taal Nederlandse taal Deutsche Sprache English language
Facebook Twitter LinkedIn
Schrijf u in op de nieuwsbrief!

Mailadres:
03-01-2015 

Windpowercentre breidt uit

Momenteel wordt er bij Windpowercentre Harlingen af en aan gereden met trekkers van loonbedrijf Westra uit Franeker. Reden: nog meer ruimte creëren en faciliteren voor het opslaan van windturbines die gerepareerd moeten worden of - voordat deze naar het buitenland vertrekken – op transport wachten.

“Ja, dat klopt”, zegt Lammert Soet van Windpowercentre: “Wij faciliteren kantoorruimtes, vergaderzalen, werkplaats, opslagruimte en beschikken over ruimte als testlocatie voor diverse windturbines en verwachten de komende tijd meer turbines”. En hoe kan het ook anders. De elektriciteitsvoorziening en verwarming met warmtepomp zijn duurzaam op basis van windstroom”.

Onlangs heeft ook Kros BV op dit terrein een locatie geopend voor veiligheidstrainingsmogelijkheden als BHV, EHBO, gasmeten, H2s, AED etc.

De locatie grenst aan de Waddenzee en vanaf de vergaderzaal heb je een prachtig uitzicht over het water. Bij mooi weer kun zelfs je de eilanden Ameland en Terschelling zien.

Soet is een echte man van de wind. Want naast eigenaar van Windpowercentre heeft hij diverse windturbines. De stroom die door de windturbines opgewekt wordt, wordt als boerderijstroom en waddenstroom verhandeld.
DSC 0346               
1396926 267023596779171 1940174815 o
© 2022 Windpower centre  |  Tel +31 6 50661253  |  Privacy  |  Disclaimer